Lover of Loser DVD packshot
De succesvolle Carry Slee-verfilming
LOVER OF LOSER
vanaf 19 januari 2010 verkrijgbaar op 2 Disc DVD

LOVER OF LOSER vanaf 19 jan. 2010 verkrijgbaar op DVD

Met ruim 225.000 bezoekers was na AFBLIJVEN, RADELOOS en TIMBOEKTOE ook de 4e Carry Slee-verfilming LOVER OF LOSER een groot succes in de bioscoop. Voor al diegenen die de film nogmaals willen zien of hem hoog op de verlanglijst hebben staan, kunnen we melden dat de film vanaf 19 januari 2010 verkrijgbaar is op 2 Disc DVD – Speciale Editie.

Met veel extra’s waaronder de videoclip van de titelsong “Eva” gezongen door Martijn Lakemeier en Lucas Hamming. Daarnaast staat ook de videoclip I’m Sorry van Sela Ford op de dvd die speciaal voor de dvd release is gemaakt.

Eten met Carry Slee op het JEUGDJOURNAAL

“Eten met Carry Slee” - Jeugdjournaal dinsdag 13 oktober 2009

Het thema van deze boekenweek is 'Aan tafel! Eten en snoepen in kinderboeken'. Het Jeugdjournaal keek bij verschillende kinderboekenschrijvers in de keuken. Er werd ondermeer gesproken over Lover of Loser het boek én de film! Klik hier om terug te kijken naar het filmpje.

 

Stem op EVA in de Kids Top 20!

Het gaat erg goed met EVA, het liedje uit Lover of Loser. Wil jij meehelpen en zorgen dat het nummer een nog grotere hit wordt?

Stem dan hier op Eva in de Kids Top 20!

Martijn Lakemeier wint Gouden Kalf!

Lover of Loser hoofdrolspeler Martijn Lakemeier heeft afgelopen vrijdag het Gouden Kalf voor Beste Acteur gewonnen voor zijn rol in Oorlogswinter.
 
Kijk hier voor een item met Martijn in het Jeugdjournaal:
http://player.omroep.nl/?aflID=10154185

Cast, crew en Carry Slee in Pathe Spuimarkt

A.s. zondag (4 oktober) zijn CAST, CREW èn CARRY SLEE aanwezig na afloop van Lover of Loser middagvoorstelling (14.50-16.35 uur) in Pathé Spuimarkt, Den Haag!

Pathé Spuimarkt: Spui 65, 2511 BL, Den Haag

Klik hier om kaarten te bestellen!

Videoclip van 'Eva'

Klik hier voor I-Tunes download van ‘EVA’

Premiere fotos te bestellen

Freezz was bij de premiere van Lover of Loser om foto's te maken deze zijn nu te bestellen.
Bekijk de foto's

Ruud Feltkamp signeert bij preview in Ede

Ruud Feltkamp was samen met de andere acteurs aanwezig bij de voorpremiere in Cinemec Ede.

Acteurs zingen titelsong Acda en de Munnik

Acteurs Martijn Lakemeier & Lucas Hamming zingen speciaal door Acda en de Munnik gecomponeerde titelsong Eva.

De acteurs Martijn Lakemeier en Lucas Hamming, die respectievelijk Mees en Sem in de film LOVER OF LOSER spelen, zingen samen de titelsong Eva. Het liedje is speciaal voor de film geschreven door Acda en de Munnik met als muzikanten Paul de Munnik (piano), Charlie Chan Dagelet (cello) en David Middelhoff (gitaar). 

Bekijk de 'Niet van hier' videoclip!

Bekijk de Lover of Loser commercial!

Koop nu kaarten voor unieke voorpremiere!

Wil jij als allereerste de film Lover of Loser zien in het bijzijn van cast & crew? Dat kan!

In premiere op Nederlands Film Festival

Op dinsdagavond 22 september, een dag voor de officiële opening van het 29e Nederlands Film Festival, gaat de nieuwe film van Dave Schram LOVER OF LOSER in première in de Utrechtse Stadsschouwburg. Bij de première zullen de hoofdrolspelers waaronder Martijn Lakemeier,  Gaite Jansen, Ruud Feltkamp, Susan Visser en Thomas Acda aanwezig zijn.

Susan Visser en Thomas Acda

Susan Visser en Thomas Acda spelen de belangrijkste volwassen rollen in de nieuwe Carry Slee-verfilming Lover of Loser, naar een scenario van Maria Peters en regie van Dave Schram  Radeloos, Timboektoe). Eerder is al bekendgemaakt dat Martijn Lakemeier (Oorlogswinter), Gaite Jansen (Coach, TV-series De Co-Assistent, Spangas, Flikken Maastricht, Gaandeweg) en Ruud Feltkamp (TV-serie GTST, Kees de Jongen, Kruimeltje) de drie jeugdige hoofdrollen voor hun rekening nemen. De opnamen beginnen half april. Vanaf oktober is Lover of Loser te zien in de bioscoop.

Hoofdrollen voor nieuw talent

Martijn Lakemeier (Oorlogswinter),
Ruud Feltkamp (Kruimeltje, Kees de Jongen, TV-serie GTST) en
Gaite Jansen (gespot op de grote castingdag)